WINGS FOR LIFE WORLD RUN – KAMPUS, TRSAT, 7.5.2023.

Što je Wings for Life World Run?

Wings for Life World Run jedinstveno je iskustvo. To je globalna utrka koja okuplja trkače i trkačice te sudionike u kolicima diljem cijelog svijeta. U ovoj utrci nema cilja do kojeg moraš doći prvi, već je tvoj zadatak trčati onoliko koliko možeš dok te ne „ulovi“ virtualno presretačko vozilo.
Krenut ćeš u istom trenutku kad i tisuće ljudi iz cijeloga svijeta, a sve to radiš za plemeniti cilj. 100% iznosa tvoje startnine bit će izravno utrošeno na istraživanja kojima je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

O Wings for Life World Run –Kampus, Rijeka / Budi dio UNIVERSITY OF RIJEKA - YUFE RUNNING TEAM

U svojoj šestoj godini, 7. svibnja 2023., “Wings for Life World Run” natjecatelji u Hrvatskoj mogu trčati na Kampusu na Trsatu (Rijeka). Pozovi prijatelje, preuzmi Wings for Life World Run aplikaciju i pridruži se svim trkačima.
Utrka započinje točno u 13:00 sati. Virtualno presretačko vozilo kreće 30 minuta nakon početka utrke brzinom od 14 km/h, postepeno ju povećavajući sve dok ne prestigne i posljednjeg sudionika.
Trči za one koji ne mogu!

Povodom 50. obljetinice, Sveučilište u Rijeci i SZSUR sudionike nagrađuju poklon paketom!

Wings for Life Run Rijeka održat će se na Kampusu na Trsatu. Ruta kreće na između zgrada Studentskog centra (Akvarij) i zgrade Građevinskog fakulteta. Kreće se lagano uzbrdo uz zgrade studentskih domova. Iznad njih skreće se u ulicu Akademika Branka Fučića te nizbrdo uz Studentsko naselje i restoran Kampus pa ulicom Radmile Matejčić do starta/cilja koji se nalazi između zgrade Akvarija i Građevinskog fakulteta.

Garantiramo bogatu okrjepu, dobru zabavu uz DJ-a, dovoljno mjesta za parking, a na vama je da se zabavite.

 

Ovu stazu moguće se proći s kolicima tako da su svi dobrodošli.

Da, ova staza ima okrjepnu stanicu na startu utrke gdje ćete se moći poslužiti vodom, izotonikom i sezonskim voćem.

Putem e-maila primit ćete svoj startni broj. Nadalje, vaš će startni broj biti prikazan na startnoj listi  nekoliko dana prije događaja. Wings for Life World Run aplikacija tvoj je alat za mjerenje vremena. Virtualno presretačko vozilo krenut će 30 minuta nakon početka i čim te prestigne, aplikacija će te obavijestiti. Pobrini se da ti je na dan utrke baterija mobitela u potpunosti puna.

Kako bi se priključio organiziranoj utrci putem aplikacije, molimo te da preuzmeš aplikaciju Wings for Life World Run za Andorid ili iPhone i prijaviš se.
Za sudjelovanje u Wings for Life World Run utrci 7. svibnja 2023. godine bit će ti naplaćena startnina u iznosu od 12 eura čiji je stopostotni iznos namijenjen istraživanjima leđne moždine. Po završetku registracije za dan utrke moći ćeš se priključiti organiziranoj utrci aplikacije.