WINGS FOR LIFE WORLD RUN – ČAVLE 8. 5. 2022.

Što je Wings for Life World Run?

Wings for Life World Run jedinstveno je iskustvo. To je globalna utrka koja okuplja trkače i trkačice te sudionike u kolicima diljem cijelog svijeta. U ovoj utrci nema cilja do kojeg moraš doći prvi, već je tvoj zadatak trčati onoliko koliko možeš dok te ne „ulovi“ virtualno presretačko vozilo.
Krenut ćeš u istom trenutku kad i tisuće ljudi iz cijeloga svijeta, a sve to radiš za plemeniti cilj. 100% iznosa tvoje startnine bit će izravno utrošeno na istraživanja kojima je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

O Wings for Life World Run – Čavle, Rijeka / Budi dio UNIVERSITY OF RIJEKA - YUFE RUNNING TEAM

U svojoj šestoj godini, 8. svibnja 2022., “Wings for Life World Run” natjecatelji u Hrvatskoj mogu trčati u Čavlima (Rijeka). Pozovi prijatelje, preuzmi Wings for Life World Run aplikaciju i pridruži se svim trkačima.
Utrka započinje točno u 13:00 sati. Virtualno presretačko vozilo kreće 30 minuta nakon početka utrke brzinom od 14 km/h, postepeno ju povećavajući sve dok ne prestigne i posljednjeg sudionika.
Trči za one koji ne mogu!

Ako se prijavite u University of Rijeka – YUFE running team, a nećete trčati na lokaciji Čavle, ostvarujete pravo na poklon kojeg ćete preuzeti po naknadnom dogovoru. KAKO OSVOJITI POKLON I PRIJEVOZ DO TRKAČE STAZE ČAVLE?

Svoj poklon i mjesto u autobusu (do popunjenja svih 100 sjedišta u autobusu) možete dobiti tako da se dodate u ovaj tim i ispunite obrazac u nastavku https://bit.ly/wfl2022.

KORACI: 1. Uplatite startninu 2. Zatim se prijavite u ovaj tim UNIVERSITY OF RIJEKA – RUNNING TEAM – YUFE 3. Za prijevoz ili naknadno preuzimanje poklona se prijavite putem prijavnice https://bit.ly/wfl2022

Wings for Life Run Čavle održat će se na Grobničkoj pisti, pokraj same avio piste. Trčat ćete kružnom stazom dužine 2,8 km koja je u potpunosti makadamski put s minimalnom elevacijom od 20 m. Start utrke je kod restorana Aerostake. Cijelim putem imat ćete pogled na obližnje planine Grobničke alpe i Platak, a pratit će vas zvuk oktana s obližnjeg motodroma. Grobnička pista je udaljena svega 15 km od centra Rijeke, a garantiramo dobro raspoloženje, okrjepu za vrijeme utrke i pregršt prostora za parking i druženje!

 

Nažalost, ova staza ima dijelove koji su izazovniji za natjecatelje u kolicima, stoga ju ne preporučamo. Molimo vas da provjerite ostale aplikacije za trčanje u svojoj blizini ili započnite svoju individualnu utrku gdje god poželiš.

Da, ova staza ima okrjepnu stanicu na startu utrke gdje ćete se moći poslužiti vodom, izotonikom i sezonskim voćem.

Putem e-maila primit ćete svoj startni broj. Nadalje, vaš će startni broj biti prikazan na startnoj listi  nekoliko dana prije događaja. Wings for Life World Run aplikacija tvoj je alat za mjerenje vremena. Virtualno presretačko vozilo krenut će 30 minuta nakon početka i čim te prestigne, aplikacija će te obavijestiti. Pobrini se da ti je na dan utrke baterija mobitela u potpunosti puna.

Kako bi se priključio organiziranoj utrci putem aplikacije, molimo te da preuzmeš aplikaciju Wings for Life World Run za Andorid ili iPhone i prijaviš se.
Za sudjelovanje u Wings for Life World Run utrci 8. svibnja 2022. godine bit će ti naplaćena startnina u iznosu od 90 kn čiji je stopostotni iznos namijenjen istraživanjima leđne moždine. Po završetku registracije za dan utrke moći ćeš se priključiti organiziranoj utrci aplikacije.

Utrka će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama koje će u tom trenutku biti propisane. Ukoliko ne bude bilo moguće održati planiranu utrku uz poštivanje mjera, bit ćete pravovremeno obaviješteni o daljnjim koracima i načinu održavanja Wings for life word run – Čavle, Rijeka.