Warning: Undefined array key "options" in /home/remarkable/sva-lica-platka.eu/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 194

Predstavljamo lica organizacijskog tima! Osim ovih najupornijih i najizdržljivijih te naših voditelja sportova i radionica, niti jednog lica Platka ne bi bilo bez volontera i još barem nekoliko dragih lica koja su sramežljiva te se ne žele isticati. Ova stranica ima prostora za širenje, čemu je jako veselimo. Jer kod nas dvije nove ruke vrijede barem za osam.

Roberta

Šefica Sva lica Platka točka. Znači ona napetija. Možete biti 100% sigurni da će se na alatnoj traci broj lica Platka samo širiti, jer nitko nema više ideja i novih zamisli od nje. Kad su svi na izmaku snaga ona i dalje djeluje kao da se naspavala 12 sati i event tek počinje (čitaj nismo spavali danima), a da vam ne govorimo da nitko, ali bas nitko ne vodi toliko računa da svi članovi tima, sportaši i posjetitelji budu zadovoljni.. pa tako usred raznih organizacijskih priprema i novonastalih situacija naručuje hranu i piće za svoje prijatelje i brine o nama 🙂

Barbara
O Nama

Šefica Sva lica Platka točka. Ona smirenija. Konkurira za najveći broj odhodanik i otrčanih koraka u jednom danu na Platku u radijusu 1 km. Voli raditi baš sve što zahTjeva razina organizacije po njenoj mjeri. Izuzetno rijetko poludi na Robertu; ima izuzetno visok prag tolerancije na njenu količinu i brzinu izgovorenih rečenica. Većinu na kraju sasluša i prihvati. S godinama iskustva, prihvaća da sve što se nije uspjelo isplanirati godinu dana unaprijed se ipak može kvalitetno odraditi uz minimalnu improvizaciju koju članovi tima obožavaju.

Darko

Taman kad je zagustilo s radnom snagom, vratio nam se Darko. Ukratko: još mu nismo našli službenu ulogu, ali za sad radi sve što mu se kaže i sve napravi kako treba pa mu je teško dati samo jedan zadatak. Uskočit će Tončiju brusit kamenje po stazi, stavit banere gdje mislimo da će ih sponzori vidjet, nosit više puta iste stvari na i sa iste lokacije, jer je neophodno, pomoć će čak i popit koju nagradu ako ju nismo uspjeli podijeliti.

Pero

Taj volontira cijelu godinu, i kad dobije zadatak, ali i kad ne – onda ga sam izmisli i uvjeri nas da je bilo po naređenju. Najviše voli kad ga pošaljemo (čitaj: kad ode sam od sebe) u šumu istraživati staze ili obaviti bilo koju fizičku aktvnost što često radi bos. Ponekad voli biti i među ljudima. Najbolji je u stresnim situacijama, ima personalizirano rješenje za svakog iz ekipe.

Sinisa

Siniša je tu od prvog lica Platka. Prvo je bio zadužen za “malo skupit košarkaše” što se pretvorilo u “ajmo imat i turnir za žene” pa naravno i za košarku u kolicima i zašto ne dječji turnir. Nakon par godina, Siniša je motao i kabele, razvlačio banere po Platku i postao član tima koji  radi baš sve. Dođe koji dan ranije i ode koji dan poslije projekta, a cilj mu je u međuvremenu nešto i isplaninariti ili možda odraditi dežurstvo za HGSS.

Mario

Mario je stigao kao Sinišin +1 kad smo Sinišu malo preopteretili sa zadacima. U biti, nismo ga mi preopteretili, nego je on imao potrebu podijeliti s prijateljem najbolje i najgore trenutke organiziranja jednog sportskog događaja. Mario je naivno pristao doći pomoći  suditi koju tekmu košarke jer “koliko je to teško?!”. Pa nije, ako dođeš i “samo” malo pomogneš, ali i Marija je “zarazio” Platak pa mu se bilo teško vratiti s tih 1111 m nadmorske visine. Odlučio je ostati i “malo pomoći” preko nekoliko dana koji su se pretvorili u vikende i sve to s osmjehom, a čini se da će uskoro preuzeti inicijativu za animiranjem novih “pomagača” pa mu prognoziramo svijetlu budućnost koordinatora volontera.

Maria
Mare

Kad neko ima isti entuzijazam za prohodat 1 km, 20 km ili 100 milja (samo da znate za to joj je trebalo 1 dan, 15 sati, 35 min i 50 sekundi) onda znate da imate pravu osobu za trail. Istražuje staze, promovira nasu malu utrku, skuplja trkače za test i uvijek ima rješenje za metle 🙂
Da ne mislite da se bavi samo time, ona vrijedno skuplja nagrade, slaže start pakete, pomaže info pointu i budno pazi na kuću SLP-a pa cak istjera i one koji su nam je ljubazno dali na korištenje 🙂

Antun
Tonči

Ako ste barem jednom u životu u bilo koje doba godine bili na Platku, onda poznajete Tončija, čak i ako mislite da ne. On dolazi na Platak duže nego što se Platak tako zove. Zimi će vas naučiti skijati, a ljeti krampa i kosi kako bi MTB staza bila savršena, jer sve ostalo ne dolazi u obzir. Kad je zadovoljan s obavljenim poslom, preuzima mikrofon u ruke i počinje uživati. Osim navedenog, tijekom cijele godine radi i sve drugo što ga Barbara i Roberta „zamole“.