Team building
Platak
POŠALJI UPIT

Povedite djelatnike na opuštajući, aktivan i zabavan team building. Na 1111m nadmorske visine možete se odmoriti od svakodnevnih poslovnih briga i posvetiti ljudima, kao najvećoj vrijednosti vaše tvrtke, izvan poslovnog okruženja što će razviti veće povjerenje među svim zaposlenima bez obzira na poziciju u tvrtki. Svaki dio slagalice je važan da bi ona bila potpuna.

Izaberite aktivnosti koje vašim kolegama najviše odgovaraju kako bi osnažili i poboljšali međuljudske odnose te dosegli zajedničke ciljeve. Zajedničko provedeno slobodno vrijeme uz zabavne i sportske aktvnosti doprinosi i samoj kvaliteti poslovanja jer potiče komunikaciju, smanjuje konflikte i povećava lojalnost.

 

Stvorite tim koji će se na poslu osjećati kao na team buildingu!

 Program prilagođavamo vašim željama i potrebama!

Zen tim building

Zen team building na Platku prilika je za fizičku i mentalnu relaksaciju na 1111m nadmorske visine koju ekipa Sva lica Platka može organizirati za vaše djelatnike, poslovne partnere ili društvo koje bi uživalo u ovakvom danu. U vrijeme ljetnih vrućina, najbolje je, opustiti se u prirodi, i užvati u hladu pod krošnjama stabala ili okupati se suncem na prekrasnim livadama.

Predloženi program se sastoji od tri radionice, panoramske vožnje žičarom uz šetnju, lounge zone te večere. Program prilagođavamo vašim željama i potrebama!

Odaberite yin, hatha ili jogu smijeha za opuštanje vaših djelatnika. Do in vježbama se dobro istegnite u prirodi, a nakon toga odmorite uz gong ili šumsku kupku.

Aktivni team building

Odmorite se od ekrana i sjedenja u uredu uz zabavne i dinamične aktivnosti u prirodi.

Biciklijada -sjednite na dva kotača i uz pratnju licenciranog MTB vodiča, provozajte se lokalnim bijelim cestama kroz mirisna polja medvjeđeg luka, hladovinama goranske šume i ostacima Rimskih cesta.

Planinarska tura – s našim vodičem popnite se na vrh Radeševa, Snježnika ili Risnjaka te obiđite Guslicu, a usput saznajte zanimljive informacije o ovom predjelu te osnovama planinarenja i izviđaštva.

Pustolovka – podijelite se u timove i saznajte tko se bolje snalazi s kartom i kompasom. Ako to djeluje jednostavno, dodat ćemo i zagonetke. Istražite Platak, zavirite u napuštene vojne objekte i prošetajte se kolnim putevima iz Austro-Ugarske. Cilj je otkriti sve postavljene točke i doći prvi do cilja.

Sva Lica Platka
Sportski team building
Sva Lica Platka

Podijelite se u ekipe, savladajte uz naše instruktore osnove boćanja i disc golf-a i zabava može započeti.

Boćanje – ovo je savršena igra za sve generacije. Zabava je uz boćanje uvijek zagarantirana! Možda ne znaš pravila? Nema problema – simpatičan voditelj i sudac tu je samo za vas, kako bi sve bilo fer i korektno. 🙂

Disc golf – vjerojatno niste znali da je to sport s tradicijom dugom gotovo 50 godina. Sličan klasičnom golfu uz razliku u tome što igrači bacaju posebno dizajnirane leteće diskove te njima trebaju pogoditi disc golf koš. Obiđite Platak i pogodite što više koševa.

Ukoliko preferirate “klasičnije” loptačke sportove možemo organizirati i malonogometni i košarkaški turnir.

Dodatne opcije

Prijevoz

Na upit organiziramo i prijeoz na i sa Platka autobusima i/ili kombijima sa vozačima.

Smještaj

Ukoliko ste zainteresirani za višednevne aktivnosti možemo  za vas organizirati smještaj na samom Platku (u Velikom ili Malom planinarskom domu), na Čavlima u privatnim smještajnim kapacitetima ili pansionu (lokacija na 20 min udaljenosti od Platka) ili u hotelskom smještaju u Rijeci i Opatiji.

Panoramska voznja

Panoramska vožnja žičarom

Hrana i zabava

Nakon opuštanja, vožnje žičarom i šetnje šumskim predjelima Platka vrijeme je za ukusnu hranu u ugodnoj atmosferi planinarskog doma. Kvalitetna i svježe pripremljena hrana zadovoljiti će svačiji ukus.

Također, uz DJ ili glazbu uživo provedite zabavnu večer.

Lounge Zona

Odmor i okrjepa

Između radionica okrijepite se u lounge zoni uz home made sokove i čajeve te dopunite baterije sa domaćim voćem i orašastim plodovima. Udobno se smjestite u hemuk ili kauč od paleta i zatvorite oči.

PRIJEDLOG PROGRAMA

10.00h – Okupljanje / Piće dobrodošlice

10.30 h – radionica/e po izboru

12.00 h – Lagani snack / Kava / Čaj

12.30 h – radionica/e po izboru

14h – Panoramska vožnja žičarom

15 h – Šetnja s vrha Radeševa

16. 30h – ručak 

zabava / odlazak