pero-zero

Spraši kilometre pod nogama, ali i plastiku sa pero®zero!

Nadamo se da svi već znate za pero® proizvode i da barem poneki koristite svakodnevno, ali mi ćemo ipak ponoviti koliko su nam super i što je novo izašlo iz njihovog laboratorija.

Nije na odmet ponoviti da su pero® proizvodi od sastojaka na bazi bilja i prirodnih minerala. Najmanje 85% sastojaka u proizvodima hrvatske je proizvodnje. Oni ne sadrže umjetne konzervanse, SLS alergen (Sodium Lauryl Sulfate), fosfate, umjetne mirise i boje. Biraju sastojke iz održivih prirodnih izvora, biorazgradive, nekancerogene i netoksične za vodu i ostale prirodne resurse.

Koje sve proizvode možete kupiti ili naručiti?

Probat ćemo sve nabrojati; tu su deterđent za pranje suđa, odmašćivač, deterđent za pranje robe, sredstvo za čišćenje kupaonice, višenamjensko sredstvo za čišćenje, sapun za tijelo i ruke, gel za WC, sredstvo za pranje podova…uz njih vam ne treba niti jedan drugi proizvod da bi dom bio čist i mirišljav. Možda smo nešto i zaboraviti, zato bacite oko na https://www.pero.bio/proizvodi.

Nego, što ima novo?

Napokon imamo i ZERO WASTE proizvode! Možda se pitate što je to?

To su potpuno prirodne praškaste pero®zero doze koje se u vodi iz slavine pretvaraju u gelove za pranje suđa, tijela, ruku, sredstvo za čišćenje. Time se 30 puta smanjuje količina plastičnog otpada u kućanstvu, ostaje više mjesta za pohranu u ormarićima i poduzima se konkretan korak za bolju i zdraviju zajedničku budućnost.

Svi pero® proizvodi pakirani su u earth friendly ambalažu, a sa zero waste linijom pero® zero otišli smo i korak dalje – u biorazgradiva i kompostabilna pakiranja, razvijena u suradnji s lokalnom tvrtkom. Osmišljeni su ekološki i estetski napredniji proizvodi koji mijenjaju korisničke percepcije i potiču pozitivan i zdravi odnos prema sebi, domu i okolišu. planetu.

pero®zero proizvodi:

  • sadrže samo 7 sastojaka certificiranog prirodnog podrijetla, s mirisinim blendovima eteričnih ulja
  • koriste integralne ostatke voća i prehrambenih sirovina u kozmetici za ruke i tijelo
  • bez vode i plastične ambalaže minimaliziraju transport i emisiju CO2
  • zapakirani u earth friendly kompostabilne i reciklabilne monomaterijale
  • jednostavno se refillaju čime štedite novac, prostor za pohranu, a smučkate u minuti

Od sutra nadamo se da svi perete ruke, suđe i tijelo za pero®zero!

Ukoliko ste okorjeli skeptici, doza praška vaš čeka u startnom paketu Vertikalnog lica Platka 🙂

Share this post