5

Predstavljamo snack pločicu – NUTTY BARICA

Neke ideje i proizvode rađaju se iz neočekivanih, nepredvidivih i osobnih razloga. Upravo je takva priča Nutty BARica by Maja.

Zdravstveni razlozi Maju su „natjerali“ uvijek imati kvalitetan međuobrok uz sebe te se odlučila raditi zdrave, nutritivno bogate pločice bez dodanih šećera i aditiva. I tako se rodila Nutty BARica i  brend Nutty by Maja.

Iz svoje prehrane, prema savjetu stručnjaka za autoimune bolesti,  izbacila je sve vrste rafiniranih šećera, gluten i mliječne masnoće. I baš se tako nekako rodila BARica i brand Nutty by Maja – iz čiste potrebe da sebi osigura zdravi snack kamo god išla. Maja je spojila ono što je konzumirala i što joj je činilo dobro i od toga napravila svoju prvu BARicu, koja tada i sada nema nikakve dodane šećere, aditive ni skrivene sastojke.

Nutty by Maja formalno je osnovan početkom 2021. godine, a nedugo zatim prijavila se na projekt Startaj Hrvatska. Uz podršku bliskih ljudi, ekipe Startaj Hrvatska, Nove TV i SPAR-a dobivala je vjetar u leđa sve do zadnjeg dana tog projekta. Sav trud se isplatio jer je Nutty BARica postala HIT proizvod projekta Startaj Hrvatska i dobila svoje mjesto na SPAR policama. Gdje još možete kupiti Nutty BARicu poglegdajte https://nuttybymaja.eu/2021/01/24/barica-u-ducanima/

Što su ustvari Nutty BARice?

Nutty BARice su prirodne snack pločice – bez aditiva, palminog ulja i bez dodanih rafiniranih šećera i soli, što im je omogućilo i dobivanje certifikata Živjeti zdravo. Može ih se jesti kao obrok ili desert, tijekom bavljenja sportom i u svakoj prilici kad se na brzaka želi utažiti glad.  Zbog visokog udjela orašastih plodova, čak 58 %, ove snack pločice bogat su izvor kvalitetnih proteina koje su pak izvori aminokiselina, građevnih komponenata svih naših tjelesnih stanica! Osim bjelančevinama, Nutty BARice siguran su izvor vlakana korisnih za probavni sustav, ali i kompletno zdravlje organizma.

Osim Nutty BARice postoji još jedan novi proizvod?

Iz Nutty tvornice zdravih snackova, stiže prava hrskava senzacija – Nutty COCONUT čips u dva okusa! Veganski, bez glutena, bogat izvor vlakana koji sadrži samo prirodne šećere, a savršen je obrok za sve prilike i uzraste! Ovaj zdravi snack prirodan je izvor vlakana, ne sadžri gluten, istovremeno vam pružajući neodoljivu kombinaciju okusa i hranjivosti.

Ove godine na okrjepi u cilju Vertikalnog lica Platka možete isprobati ove odlične proizvode i nadoknaditi izgubljenu energiju!

Za više informacija bacite oko na https://nuttybymaja.eu/

Share this post