124659241_2767420050136825_5912299134908747176_n

Dogma socks su više od čarapa!

Ove godine nastavljamo suradnju sa odličnim hrvatskim brendom čarapa – Dogma socks.

Nakon što smo ih prošle godine isprobali, ne skidamo se iz njih cijele godine (povremeno ih operemo, ali one mogu podnesti puno više od jednog nošenja bez neugodnih mirisa – ako ne vjerujete, probajte!)

O čarapama za sve sportske prilike; od skijanja, planinarenja, trčanja, biciklizma ili putovanja, već smo pisalihttps://sva-lica-platka.eu/sva-lica-platka-nose-dogma-socks-2/

Možda bi ipak istaknuli čarape koje bi voljeli da svatko ima barem jedan par, a to su posebno dizajnirane rasparene čarape koje predstavljaju Svjetski dan osoba s Downovim sindromom. 21. dan ožujka odabran je da označi jedinstvenost triplikacije 21. kromosoma koji uzrokuje Downov sindrom Izrađene u suradnji s Submarine burgerima, sav prihod od ovih čarapa bit će doniran Hrvatskoj udruzi za Down sindrom. Čarape su izrađene od najfinijeg mekanog češljanog pamuka. Lagano i prozračno pletivo, elastična vlakna osiguravaju optimalno prianjanje.

Zašto je Dogma socks više od čarapa?

Jer tek nakon što otkrijete savršenstvo tih udobnih čarapa u kojima želite provoditi sve svoje sportske  (ali i nesportske) aktivnosti, shvatite da su i ostali „dodaci“ praktični, korisni, kvalitetni i super dizajnirani.

Mi smo prvo otkrili bandane bez kojih ne idemo na Platak niti druga brda!

Savršena zaštita od prirodnih elemenata za sve vaše vanjske aktivnosti. Bilo da se radi o zimskim sportovima, kilometarskim vožnjama, planinarenjem na prekrasnim planinama ili samo trenirate za maraton, ova multifunkcionalna bandana zaštiti će vas i pomoći da trenirate duže. Multifunkcionalna i praktična za upotrebu, bandana se može nositi kao traka za kosu, grijač za vrat, bandana, traka za zapešče…Mekana mikrofibra sprečava trenje i održava vašu kožu glatkom, dok će vas zaštita od UV zraka zaštititi od štetnih zraka, a brzosušeći materijali će vas održavati suhima i svježima cijeli dan.

Jedva čekamo isprobati i kompresijske navlake…


Kompresijske navlake dizajnirane su stupnjevitom tehnologijom kompresije koja se prilagođava vašim mišićima i pomaže im u bržem oporavku nakon napornih fizičkih aktivnosti. Snaga kompresije smanjuje vibracije mišića i na taj način sprječava ozljede, Lagane i prozračne, navlake su izvrstan dodatak vašem treningu. Izvrsno za multisport upotrebu – trčanje, cestu, trail, šetnju, planinarenje,  teretanu…

Ručnik i trake su dvije stvari koje svaki sportaš ima u svojoj sportskoj torbi!

Ultra lagani, brzosušeći ručnik od mikrofibre pogodan za putovanja, plažu, fitness, teretanu, jogu i sport. Malen, kompaktan, suši se brzo i ne uvlači pijesak. XL veličina 180 x 90 cm,  vrlomalen kad je zapakiran.

Dogma trake su savršene za sve sportove. Lagan i upijajući materijal održava znojenje pod kontrolom kako biste se vi mogli fokusirati na akciju. Prozračna i rastezljiva traka dolazi u paketu i univerzalnoj veličini koja odgovara svima.

Naravno da to nije sve…kliknite na https://www.dogmasocks.com/hr/shops/ i osim svega nabrojanog možete još odabrati i kape od merino vune,  hudice i t-shirt majice.

Nastavljamo se voditi Dogminom pričom o obitelji snova, strasti, teškog rada i motivacije koja svima pokazuje da trebamo ići za svojim snovima jer smo i mi upravo tako dogurali do šeste godine projekta Sva lica Platka, a gurati, trčati, pedalirati, hodati ćemo i dalje.

I ove godine Dogma je osigurala nagrade za naše najuspješnije sudionike Vertikalnog lica Platka te čarape za organizacijski tim koji će u njima puno lakše odraditi naporne zadatke!

Share this post