Vertikalno lice
29. kolovoz 2021
Veliki dom, Platak

Za sve koji još ne znaju što je zapravo Vertikalno lice Platka…Ideja je krenula od nekoliko entuzijasta koji su htjeli saznati tko će se najbrže popeti na vrh Radeševa, odnosno savladati vertikalno od 250 m visinske razlike. E, tako je nastala Vertikalna 5ica – koja je nakon uspona na vrh dobila svoj nastavak do dna odnosno cilja. Kako svaka dobra ideja ima prostora za širenje, tako je od ove nastala i Vertikalna 10ka, a zatim i 20ka- trail utrke za sve razine fizičke spreme. MTB utrka došla je nekako sama od sebe pa smo tražili najoptimalnije dužine i oblike i tako došli do XCO utrke.
Zašto je ovo manifestacija za cijelu obitelj? Jer imamo i kutak za klince u kojem čak 3 sata možete ostaviti djecu pod stručnim nadzorom uz edukativne, sportske i zabavne aktivnosti te zanimljiv sadržaj za sve koji nisu natjecateljskog duha ili žele provesti dan u prirodi. Naš projekt je “dog friendly” što znači da vaši četveronožni lajavci mogu biti s vama na svim aktivnostima (osim na MTB XCO utrci iz sigurnosnih razloga).

Obratite pažnju na točku br. 13 u Pravilima utrka! Naglašavo da su ju obvezni poštivati SVI sudionici naših događaja jer time pokazujete da poštujete prirodu i okoliš.

NE palite vatru!

NE zagađujte okoliš, već ga očistite od smeća!

NE uništavajte floru i faunu, nego ju čuvajte!

NE bacajte otpad, osim u za to predviđena mjesta!

Volite, poštujte i cijenite prirodu!

TRAIL UTRKE

10 km ili 25 km?

MTB XCO

5 krugova pakla

DJEČJI KUTAK

Želiš volontirati?

Prijavi se i provedi dan na Platku

REZERVIRAJ SUPER SMJEŠTAJ ZA VIKEND

Provedi plavo-zeleni vikend, savršen spoj mora i brda za odličnu cijenu!