peroo

Sva lica Platka Prskaju od sreće s pero®!

Mala obitelj koja ostvaruje misiju – učiniti svijet ljepšim mjestom za život, slobodnim od otrovnih kemikalija – najbolje da ste za početak predstave sami.

Davor je još kao student agronomije, odlučio da će sve što će u životu raditi biti daleko od umjetnih pesticida, gnojiva i kemikalija koje se naširoko koriste. On je radije pedalirao ljeti na more u Dalmaciju, na balkonu uzgajao rajčice i iskušavao svoja prirodna sredstva za čišćenje u starim i oronulim studentskim stanovima. Sredstva su prošla test „dan poslije“ brišući tragove dobrih zabava, prolivenih pića, ostataka hrane i mnogobrojnih otisaka.

U međuvremenu je Vedrana, Davorova sestra, postala mama dvoje najslađih malih filozofa pa je barba Davor uskakao za čuvanje. A Davorov najčešći odgovor na poziv za čuvanje bio je: „Dopalite, baš čistim!“ Tako se rodila ideja o čišćenju koje ne traži evakuaciju ljudi iz stana jer je prirodno, nema umjetne kemikalije i mirise i ne tjera suze na oči.

Iz pero® laboratorija, izašla su sredstva koja su snažnija od agresivnih grizača kože nadimka „Blagi“ i nježnija od mačjeg brka. Čiste brzo, bez potreba za dodatnim ispiranjem otrovnih kemikalija.

Koje sastojke možete i koje zasigurno nećete pronaći u njihovim proizvodima?

Koriste sastojke na bazi bilja i prirodnih minerala. Najmanje 85% sastojaka u proizvodima hrvatske je proizvodnje. pero® proizvodi ne sadrže umjetne konzervanse, SLS alergen (Sodium Lauryl Sulfate), fosfate, umjetne mirise i boje. Biraju sastojke iz održivih prirodnih izvora, biorazgradive, nekancerogene i netoksične za vodu i ostale prirodne resurse. Svaki proizvod ima eterična ulja mediteranskog bilja koji su pretvoreni u prirodne talente u borbi protiv bakterija i gljivica. Miris eteričnih ulja nadaleko se čuje, a čine ga dva do tri glavna spoja koje prati više sporednih spojeva. Zato, za razliku od zagušljivih sintetskih mirisa, pero® miriše složnije i bogatije. Pronaći ćete ružmarin, kadulju, mentu, lovor, bijeli bor, lavanduu…

Reciklirajte

Trošite i reciklirajte pero® proizvode mirne savjesti. Boce u kojima se nalaze pero® proizvodi su 100% reciklirajuće (PET) što rezultira manjom proizvodnjom otpada u okolišu, manjom potrošnjom energije i reducira proizvodnju nove plastike. Rasprskivač, izrađen od PEHD, PELD i EVA plastike, također se može u potpunosti reciklirati. Baš kao i čep. Nema štete za okoliš, sve dok bacaš u ispravan kontejner. Također, postoje i mejsta na kojima možete refillati proizvode nakon što ih potrošite.

Pet friendly

Glasno smo protiv testiranja proizvoda na životinjama, korištenja sastojaka životinjskog podrijetla i bilo kojeg oblika okrutnosti nad našim sustanovnicima. pero® proizvodi sigurni su za kućne ljubimce.

Sva lica Platka ponosna su da je upravo pero® partner projekta zbog kojeg je sve čisto i dezinficirano, a naši sportaši će moći uživati u njihovim proizvodima.

Jan Mastrovic – www.mastrovic.photography

Ukoliko vas još nešto zanima bacite oko na: https://www.pero.bio/proizvodi

Share this post