raw slastice

Slastice by Anna – vaš  zdravi užitak!

Počeci nastanka „Slastica by Anna“ kreću iz 2007. godine kad su osobne potrebe navele člana obitelji na prelazak na sirovu prehranu što je bio motiv za stjecanje znanja o izradi takvih obroka i slastica. Nakon dugogodišnjeg iskustva koje je stvorilo strast prema raw kuhinji i održanih brojnih predavanja o sirovoj prehrani i zdravom načinu života. 2021. godine u obiteljskoj tvrtci započela je izrada sirovih veganskih slastica.

Na tržištu se nije često moglo pronaći zdrave i ukusne slastice s kvalitetnim sastojcima, a to je upravo ono što Slastice by Anna nude.

Proizvodi ne sadrže dodatake mlijeka, jaja, aditive, konzervanse, brašno ili rafinirani šećer.

Proizvodi su isključivo iz prirodnih namjernica: indijski oraščići, bademi, orasi, lješnjaci, suncokretove sjemenke, svježe datulje, kokosovo mlijeko, kokosovo vrhnje, kokosovo ulje, kakao maslac, kakao u prahu, cejlonski cimet, burbon vanilija, šumsko voće, limun, limeta…

Nakon pripreme, koristi se poseban postupak brzog zamrzavanja kako bi se što duže zadržala svježina raw slastica. Cilj je omogućiti svima koji su zdravstveno osvješteni, otvoreni za novitete ili možda osjetljivi na hranu, jednostavan pristup zdravim alternativama deserta.

Ovi ukusni kolačići koriste zaslađivače iz cjelovite hrane te osobe osjetljive na gluten ili zaslađenu hranu mogu uživati u slasnim zalogajima. Klasični kolači su praktički prazne kalorije, dok sa druge strane, uz Raw slastice, može se uživati u vitaminima, mineralima, antioksidansima i mnogim drugim hranjivim tvarima u izobilju – i u potpunosti uživati u svakom zalogaju, bez grižnje savjesti.

Slatice možete naručiti putem e mail adrese: rawslastice@gmail.com, a sve novitete možete pratiti na Slastice by Anna.

Share this post