b37bf7f0-b605-4320-a935-b58a156437e3 (3)

Sanja, Bali & Vau vau lice Platka

Za one koji na prvu ne znaju tko su Sanja i Bali 🙂 Sanja Žuljević je inače javnosti poznata kao trenerica i voditeljica showa Život na vagi, a osim toga, osnivačica je fitness, health & life style brenda te multidisiciplinarnog koncepta promjene životnih navika pod zajedničkim nazivom  LeeZona. Bali je najbolja prijateljica koja ju prati u stopu. Kako je uopće Sanja došla do Sva lica Platka ili kako su Sva lica Platka došla do Sanje? Preko poznanstva Pere (čitaj: Perota) i Sanje iz studenstkih dana. Jedan telefonski poziv i nekoliko rečenica o projektu Sva lica Platka dovelo je do poluspontanog susreta na Lošinju, a zatim i do izleta na Platak. Sa Sanjom se nadamo stvoriti suradnju na jednom novom licu Platka, a za početak smo je odlučiti dovesti na Vau vau i oduševiti 🙂

Sanju ne mislimo predstavljati kao što to čine mediji, već smo joj postavili nekoliko simpatičnih pitanja pa krenimo….

Sva lica Platka: Jesi li na prvu znala da je Bali baš pas za tebe?

Sanja: Da, apsolutno. Pojavila se iza zidića, i znala sam  za 30 sekundi da ju udomljavam.

Sva lica Platka: Kako ste se “upoznale” ?

Sanja: Javila mi je frendica da je vidjela u oglasniku štence, jer sam već neko vrijeme o tome razmišljala i predomišljala se; prvo sam pomislila hoću li to sve stići od posla i sto drugih obaveza, ali nakon što sam vidjela link da se radi o križancu boksera i ptičara, što su mi dvije najdraže pasmine, isto poslijepodne sam bila u Karlovcu.

Sva lica Platka: Što si naučila od Bali?

Sanja: Od Bali sam definitivno naučila što je bezuvjetna ljubav i upravo radi toga mislim da bi svatko trebao imati psa, ili macu, koje te uče drugim vrijednostima. Od pasa možeš naučiti puno o iskrenosti i kako biti prisutan u trenutku; super ih je promatrati kako žive i kako su to svoja bića.

Sva lica Platka: Ispričaj nam neku dogodovštinu s Bali..

Sanja: Ja sam ti super  zaboravna osoba, i sigurno je bilo takvih situacija, ali sad mi ne pada niti jedna na pamet, događaju se na dnevnoj bazi, tako da me to možeš ponovno pitati drugi put 🙂

Sva lica Platka: Kako ti i Bali provodite vruće, ljetne dane?

Sanja: Kad god možemo pobjegnemo iz Zagreba na more, u šumu…a upravo je prije nekoliko dana, nakon godinu i pol nagovaranja, demonstracije od drugih pasa, bacanja, Bali propilavala i shvatila čari mora…inače voli i trčati, okušala se i u škrapingu..slobodno vrijeme uglavom provodimo u prirodi (i društvu) 🙂

Sva lica Platka: Nabroji 5 “must have” stvari u kući koje prije Bali nisu postojale?

Sanja: “Must have” – frendovi su mi rekli da ću morati kao kad dobiješ dijete zaštiti rubove stola, ahhahaha. Možda prekrivač viška i 6-8 igračaka, ali Bali je dosta bezbrižan pas, 2-3 povodca i zdjelica, svaka za svoju namjenu, ali ona je generalno jako jednostavan i nezahtjevan pas.

Sva lica Platka: Da Bali ima facebook koja bi joj fotka bila profilna?

Sva lica Platka: Što Bali najviše voli papati?

Sanja: Najviše voli jesti sve što vole ljudi, kad vidi da ja nešto jedem – e to najviše voli.

Sva lica Platka: Pokaži nam vaš zadnji selfie?

Sanja: Joj, nismo baš od selfija, ali ovo nam je jedna od zadnjih fotki.

Sva lica Platka: Je li te Bali ikad dovela u neku “škakljivu” situaciju?

Sanja: Škakljiva situacija – ne, dovela me u simpatične situacije.

Sva lica Platka: Po čemu se slične?

Sanja: Slične smo definitivno po tome što volimo trčati po šumi, imam osjećaj da sam i ja ptičar koji nikad ne miruje, to mi prvo pada na pamet, a imamo i drugih zajedničkih osobina.

Sva lica Platka: Je li se dogodila situacija u kojoj si bila brža od Bali?

Sanja: Kad sam ja u elementu i ako je neki dobar downhill, možda me tada ne može baš uvijek stići, 2-3 puta se dogodilo da sam ja ipak bila brža.

Sva lica Platka: Je li vam ovo prva canicross utrka?

Sanja: Da.

Sva lica Platka: Voli li Bali više šumu ili more?

Sanja: Šumu.

Sva lica Platka: Da si pas na kojoj bi aktivnosti Vau vau lica Platka sudjelovala?

Sanja: Definitivno na agilityju.

Sva lica Platka: Što ti se najviše svidjelo prvi puta na Platku?

Sanja: Vi 🙂 Svidjelo mi se što je raznovrsnostan, iznenadilo me kako ima i “pitomog”, izletničkog dijela, ali i divljeg, neistraženog. Spoj toga mi je super.

Sva lica Platka: Dolaziš li na još koje lice Platka ove godine?

Sanja: Da, vertikalno!

Zahvaljujemo Sanji na ugodnom razgovoru i veselimo se druženju i novim projektima!

Share this post