fresh-set-montaza-white

S 4endurance završite utrke Vertikalnog lica Platka odmorni!

Iz Ljubljane dolaze nam odlični prehrambeni proizvodi koje koriste brojni sportaši, od rekreativaca do olimpijaca, te im omogućuju postizanje najveće snage.

Cilj tvrtke koja djeluje od 2004. godine je pomoći sportašima u cijelome svijetu i izgraditi čvrstu zajednicu, makar to značilo samo razgovarati s njima i davati im savjete o prehrani ili treninzima – kaže osnivač Valentin. On je u slobodno vrijeme nutricionist koji pomaže profesionalnim sportskim klubovima (nogometnim i drugim) kako bi ostvarili svoje nutricionističke ciljeve.

Ove godine 4endurance je postao partner Vertikalnog lica Platka te će svi sudionici kao dio startnog paketa dobiti energetski gel koji će ih pogurati ne nekoj od naših uzbrdica te flyer s popustom na kupnju.

Energetski gel 4Energy nova je generacija energetskih gelova koji su nastali u odgovor na nedostatke postojećih gelova. Postojeći su gelovi sadržavali umjetne zaslađivače i glukozni sirup, obično temeljene na samo jednom tipu ugljikohidrata, što bi u konačnici uzrokovalo nelagodu u želucu i smanjilo prostor za elektrolite. 4Energy gel sadrži pravi omjer maltodekstrina i fruktoze, s dodatkom svježe ocijeđenog soka od naranče ili limuna, ali također sadrži i elektrolite u obliku soli. Gel stvara izotonično okruženje, budući da sadrži 22 g hidrata (88kcal) u 66 ml, od kojih su samo 3.2 g jednostavni šećeri. Njegova najveća prednost jest autentični, svježi okus kojega se nećete zasititi – zahvaljujući svježe ocijeđenom voćnom soku i pravoj gustoći, istiskivat ćete ovaj gel sa zadovoljstvom.

Koji je najbolji izvor goriva za najteža natjecanja?

Oni koji su bilo kada prolazili kroz višesatni napor, znaju kako je tada osjetljiv želudac. Najbolji izvor je onaj kojeg se da jednostavno dozirati (bez zakašnjenja vremena) i ne prouzrokuje probavne smetnje. Maltodekstrin je slijed molekula glukoze, koji ima uz kompleksnu građu i iznimno visok glikemijski indeks – brza raspoložljivost je važna jer je za tijelo bitno da brzo upotrjebi eksterni izvor energije, a ne da se prebaci na glikogen. Maltodekstrin tijekom vježbanja brzo oksidira, njegova najveća prednost je da sprječava želučane probleme, posebice kod jakih napora.

Zašto odabrati 4Energy gel?

  • Energetski gelovi bez umjetnih zaslađivača i aroma
  • Ne sadrže glukoznog sirupa
  • Visoko probavljivi – ne uzrokuju mučnine niti ćete se napuhati od njih
  • Dodatak svježe ocijeđenog soka
  • 22 g ugljikohidrata u obliku maltodekstrina i fruktoze
  • Dodatak soli
  • Ne treba vam voda
  • Bez glutena i prikladni za vegane

4endurance je malena trgovina s velikim srcem koja svoje kupce smatra prijateljima!

Za više informacija o proizvodima pogledajte: https://4endurance.hr/

Share this post