Čvrsto smo odlučili izgurati, još bolje i još jače čeiri lica Platka u 2021. Nakon uspješnog savladavanja izazova zvanog „korona godina“ u kojoj smo, uz malo sreće, uspješno odradili sve isplanirano, optimistično krećemo u „financijski izazovnu“ 2021. s najvećim brojem manifestacija do sada.

Trenutno smo u fazi priprema i planiranja te iako se ne vidi, radimo kao mali mravi 😊
Istražuju se nove rute, tražimo sponzori i smišljamo  aktivnosti u kojima ćete uživati!

Za sad ćemo samo otkriti da ćete ove godine imati priliku sudjelovati na:

ZEN LICU PLATKA – sjećate se onih relaksirajućih radionica i čarobnih čajeva nakon kojih vam nije trebao godišnji do kraja ljeta? E, baš to ćemo ponoviti jer nekako predosjećamo da će nam svima trebati. Nova godina donosi i neke nove radionice. Pitate se kada? Čim nam zagrije na Platku, a Vakula kaže u prvoj polovici srpnja.

VAU VAU LICU PLATKA – to je novo iz našeg kreativnog laboratorija projekata. Svidio se i nama i vama Pseći kutak pa ga odlučili pretvoriti u cijeli dan prepun aktinosti za baš sve članove obitelji! Garantiramo zabavu, edukaciju i sportske aktivnosti za djecu, tate, mame, bake, dide, none i noniće i sve njihove prijatelje i pse – ako ga vi nemate, slobodno ga posudite od susjeda ili još bolje dođite i udomite!

SPORTSKOM LICU PLATKA – ovo možemo sada službeno proglasiti najstarijim projektom 😊 Svake godine iznenadi nas interes za pojedini sport, nakon odbojkaškog boom-a, uslijedio je nogometni, a ove godine očekujemo da će se tražiti mjesto više u košarkaškom i boćarskom turniru dok dics golf, kako čujemo iz kuloara, postaje službeni međunarodni turnir. Košarkaše opet očekuje super cool podloga koja garantira čitave zglobove čak i finalistima, odbojkaši se već duže nadaju novom pijesku, na što možemo reći da uporno radimo na tome, a ostale želje primamo na listu čekanja. Datum je već poznat, 21. kolovoza, pa čim vam dozvole bavljenje sportom, znate što vam je činiti!

VERTIKALNOM LICU PLATKA – najzahtjevnije smo ostavili za kraj, tako da se i mi i vi možemo dobro pripremiti. Nakon svakog Vertikalnog lica volimo staviti kvačicu pokraj onoga što smo poboljšali, ali onda nađemo još nekoliko stvari kako bi i iduće godine imali na čemu raditi. Najdraže nam je dati si nove izazove – pa nećemo dva, tri puta raditi istu rutu, nego nađemo nove. Neki naši članovi imaju problem što žele svima udovoljiti; i ljubiteljima zahtjevnijeg traila i atletičarima i onima koji češće trče cestu i rekreativcima. Pa vi recite jeil to izvedivo? Mi nećemo odustati od traženja savršenog recepta, a nadamo se ni vi. Možete odmah, jer je to dozvoljeno, početi trčati kako bi istempirali formu za 29. kolovoz. Za ljubitele vožnje na dva kotača za sad smo pronašli formulu pri kojoj ćemo uz doradu ostati, a to je XCO utrka od cca 25 km. To nam nije još dosadilo pa ćemo ponoviti. Svi koji nisu bili, nadamo se da su čuli da je bilo odlično pa će doći, nadamo se i iz susjednih zemalja – kod nas cjepivo neće biti uvjet za sudjelovanje. Oni koji ne vole presing, natjecanje i ganjanje rezultata mogu doći i uživati u planinarskoj turi ili MTB turi Platkom. Djeca su kod nas uvijek dobro došla, a osim u svemu navedenom oni mlađi mogu se razgibati i zagrijati s našim puhom Platkom i sudjelovati u Dječjoj utrci!

Sad kad znate planove za iduće ljeto, nastavite pratiti našu web stranicu, možete baciti oko i na facebook i instagram jer nikad ne znate što nam još može pasti na pamet!