pd

Na Zen-u uživaj u Priroda& društvo!

Prvo što ćete doživjeti na ovogodišnjem Zen licu je shooter energije. Moći ćete degustirati smoothi i svježe cijeđeni sok za koji ekipa iz Prirode i društva kaže da su  najvažnija su sporedna stvar na svijetu.

Zašto?

Jer ih pripremaju na svoj način – poštujući prirodu i pritom čuvajući sve njene blagodati, Njihovi smoothiji i cijeđeni sokovi su prepuni plodova prirode, zdravlja i svježine te su izvor kvalitetnijeg života, a toga nikad ne može biti previše.

Kako to oni rade?

Uzimaju ono najbolje iz rajskog vrta, svo voće i povrće koje si možete zamisliti miješaju u jedno pred vama, i svi okusi, arome i mirisi postaju vaša nova osjetila. Tijelo osjeća, um pamti, duša miriše svaki pažljivo spravljen sok.

Kaže se: ”Ono si što jedeš.” Važno je znati što unosimo u svoje tijelo, pomno proučimo svako vlakno, protein i vitamin jer oni daju snagu za kvalitetno jučer i pružaju životnost danas i uspješnost sutra. Njihovi sokovi ne sadrže aditive, kemikalije i koncentrate, oni su 100% od prirode. I želimo da to i vi znate jer zaslužujete zdrav, sretan i kvalitetan život kojem ćete se uvijek rado vraćati. Poklonite si svakodnevni ritual ispijanja smoothiea i svježih sokova i uživajte u najboljem od prirode.

Unjihovoj ponudi možete naći i granole, voćne salate, zobene kaše te dnevne menije od najukusnijih juha, salata, pizzadila, sirovih torta i sve to možete i naručiti iz Vašeg ureda ili kuće.

Na Platku ćete moći prezalogajiti neke od ovih finih jela koja će Vas okrijepiti između radionica, dok ćaskate u našem lounge-u.

Vaša oaza zdravlja, Priroda i društvo!

Share this post