jgl-logo-white

JGL d.d. partner Sva lica Platka!

Od samog osnutka JGL prepoznaje važnost ulaganja u lokalnu zajednicu te je ove godine prepoznala Sva lica Platka kao projekt koji doprinosi razvoju društvenog okruženja i svojom podrškom su postali naš partner, nadamo se višegodišnji 🙂

U JGL-u nastoje poboljšavati i unapređivati radne i ekološke uvjete, osviješteno smanjivati utjecaj na okoliš, podizati svijest o raznolikosti i uključivanju, odgovorno upravljati poslom te podupirati najviše etičke standarde na svakoj stepenici stvaranja kvalitetnog proizvoda – od istraživanja i razvoja do prodaje i marketinga.

Sva lica Platka i JGL na neki način imaju istu misiju – unapređivati kvalitetu života kroz brigu o zdravlju. Također, dijelimo i zajedničke vrijednosti kao timski rad jer smatramo da je za postizanje cilja potrebna suradnja na svim razinama organizacije. U JGL –u kažu. „Dijelimo informacije i resurse, komuniciramo otvoreno, neposredno, iskreno, s poštovanjem i gradimo dugoročne partnerske odnose. Konzistentni smo u izvršavanju planova i dijelimo zajedničku odgovornost i međusobno povjerenje.“

I jedni i drugi imamo jasne i visoke ciljeve i standarde kvalitete i izvedbe. Odvažni smo i strastveni u ostvarivanju rezultata. Potičemo sebe i druge na kontinuirano učenje i razvoj, kao i na preuzimanje odgovornosti i inicijative kako bismo ostvarili dodanu vrijednost sebi i svojim partnerima.

Velika vrijednost JGL-a je i bliskost; oni prepoznajemo potrebe svojih partnera i brinu o njima te rade na obostranoj dobrobiti. Ispunjavaju obećanja i doprinose široj zajednici potičući aktivnosti za unapređenje kvalitete života.

Upravo u navedenoj misiji i vrijednostima kompanije Sva lica Platka su se prepoznala kao potencijalni kvalitetan partner i suradnik koji se kroz svoje projekte vodi istim vrijednostima.

O JGL-u

JGL razvija i proizvodi generičke lijekove s dodanom vrijednošću koje prodaje pod vlastitim, zaštićenim nazivima. Fokus je stavljen na lijekove koji djeluju na osjetila, odnosno na razvoj i proizvodnju sterilnih očnih kapi, no unutar portfelja izdvajaju se i lijekovi koji djeluju na kardiovaskularni sustav, na krv i krvotvorne organe te probavni sustav i izmjenu tvari. U proizvodnji se nastoji udovoljiti raznolikim zahtjevima tržišta u vezi s tehnološkim oblicima i terapijskim skupinama pa široka paleta lijekova JGL-a omogućuje liječnicima da odaberu najbolji lijek za liječenje svojeg pacijenta.

Također, prateći svjetske trendove i kontinuirano istražujući potrebe kupaca, razvili smo program preparata za samoliječenje koji je svojom inovativnošću i kvalitetom usmjeren na prevenciju i održanje zdravlja suvremenog čovjeka. Popularnost samoliječenja u korelaciji je s porastom zdravstvene kulture i svjesnosti o važnosti brige o zdravlju. Samoliječenje je korisno jer omogućuje brže rješavanje manjih zdravstvenih problema za koje nije potrebna liječnička intervencija, smanjuje pritisak na zdravstvene ustanove, pomaže racionalnom korištenju sredstava u zdravstvu. Pravilno samoliječenje pretpostavlja poznavanje vlastitog tijela i posjedovanje određenih znanja o bolesti ili simptomima koji se žele tretirati te suradnju s ljekarnikom. Portfelj bezreceptnih pripravaka obuhvaća velik broj proizvoda iz kategorija OTC lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani, kozmetike s posebnom namjenom i kozmetike. Svi oni u procesima proizvodnje, registracije, kontrole kvalitete, odnosno sigurnosti za pacijenta, moraju, baš kao i lijekovi na recept, proći put koji će pacijentu garantirati djelotvornost i sigurnost u primjeni. OTC lijekovi dostupni su u ljekarnama.

Ove godine svi sudionici Zen lica Platka na poklon dobivaju Aqua Maris.

Više o proizvodu…

Preparati na bazi morske vode iz Jadrana, bogati mineralima i oligoelementima, zauzimaju najistaknutije mjesto u našem portfelju.

Baštineći dugu tradiciju Mediterana u primjeni morske vode za zdravlje ljudi, predani smo istraživanju i razvoju preparata koji omogućavaju korištenje ljekovitosti morske vode tijekom cijele godine, kod kuće, na poslu i gdje god se nalazili.

Budući da se proizvodi Aqua Maris unose u ljudsko tijelo, uključujući dojenčad i djecu, ključne su čistoća i blagost proizvoda, a proizvodi ne sadrže konzervanse niti aditive te se mogu koristiti neograničeno. Napredna tehnologija Bag-on-Valve štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima, a kao potisni plin rabi se dušik koji sačinjava 80 posto atmosfere i čini ove proizvode ekološki prihvatljivima.

Veselimo se suradnji, a vi nadamo se, njihovim proizvodima!

Share this post