Druga polovica kolovoza često je još uvijek rezervirana za visoke temperature, znojenje na plaži i pokušaje rashlađivanja u moru.

Baš zato vas mi vodimo na 1111 metara nadmorske visine gdje je u to vrijeme temperatura idealna za sportske aktivnosti, a uz HIDRU ćete brzo nadoknaditi izgubljene elektrolite koji će vam biti potrebni na putu do pobjedničkog postolja!

Za one koji možda još nisu probali HIDRU ISO…

Hidra ISO izotonični je bezalkoholni napitak s osvježavajućim okusom limuna namijenjen svakodnevnim pobjednicima koji se profesionalno ili rekreativno bave sportom i koji uvijek daju sve od sebe. Ova ugodna kombinacija voćnog soka, ječmenog slada i osvježavajućeg okusa hmelja vraća organizmu vodu, ugljikohidrate i elektrolite (magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita) izgubljene tijekom i nakon bavljenja sportom. Odredite cilj i dajte sve od sebe, a Hidra ISO će vam vratiti sve izgubljeno i bit će vaš saveznik na  putu do uspjeha. Uz okus pobjede niti rezultati neće izostati.

Nakon HIDRE ISO stigla je i HIDRA UP!

HIDRA UP! je osvježavajuće funkcionalno piće od voćnog soka naranče, limuna i limete te ječmnenog slada s vrlo malo kalorija (19 kcal/100 ml). Osim prirodnih sastojaka sadrži i minerale (Mg) i vitamine (C, B6,B5, B3) koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. S obzirom na tempo života i svakodnevne obaveze često nedostaje vremena za raznoliku prehranu i odmor. Upravo zato je HIDRA UP! ovdje da svima koji žive brže nego što bi trebali, vrati izgubljenu energiju i pripremi ih za nove dnevne izazove.

Ove godine svi sudionici dobivaju HIDRA ISO u startnim paketima, a naći će se i pokoja čašica na okrjepama da vas pogura do cilja!