ekolife-2

Ekolife Natura & Sva lica Platka

Ekolife natura vjerni je partner i podrška projektima Sva lica Platka od samih početaka. Oni su ti „krivci” što su brojne nagrade došle kao prava vitaminska bombu.

Što sve nudi Ekolife Natura?

Kod njih možete pronaći liposomalne vitamine, dodatke prehrani poput ekoloških algi, probiotika, eko ulja i citromaxa te prirodnih krema za sunčanje.

Što su liposomi?

Liposomi su idealni za unos hranjivih tvari, lijekova i prehrambenih dodataka u tijelo budući da ih želudac i crijeva lako apsorbiraju, čime istovremeno apsorbiraju dodatne tvari koje se nalaze u liposomu (VITAMINI, MINERALI).

Liposom je poput malog vodenog mjehurića, napravljen od istog materijala od kojeg se sastoji naša stanična membrana (npr.u vodenoj jezgri se otopi vitamin C za koji želimo da se lako apsorbira u tijelo), stoga ima izvrsnu sposobnost prenošenja nutrijenata do tjelesnih stanica!

Kada liposomi dođu do tankog crijeva, oni se apsorbiraju izravno u krvotok (kod ostalih dodataka prehrani, enzimi u ustima i želucu, probavni enzimi, žučne soli i različita crijevna flora oslabe nutrijente prije nego što se do kraja prerade u jetri i budu korisne tijelu).

PREDNOSTI LIPOSOMA:

* Izvrsna apsorpcija
* Doprema vitamina / minerala izravno u stanicu
* Na temelju znanstvenih istraživanja postignute su nevjerojatne koristi za zdravlje
* Proizvedeni u Europi

Sva lica Platka za vas biraju najbolje od najboljih!

Dodaci prehrani preplavili su tržište, a potrošači se često brinu o tome što kupiti kako bi istinski ojačali svoje zdravlje. Jesu li svi dodaci prehrani jednako učinkoviti? Odgovor je da nisu jer probavni enzimi u ustima i želucu, žučne soli i crijevna flora, na putu do ciljanih stanica uvelike oslabe nutrijente i tako njihovi učinci ne stižu tamo gdje su namijenjeni. Srećom, nova generacija dodataka prehrani, kao što su liposomalni vitamini, nemaju takve „transportne“ probleme.

Ukoliko smo vas zainteresirali za liposomalne proizvode (a znamo da jesmo) stavljamo link direktno na stranicu u kojoj možete saznati puno više, a tu je i simpatično osoblje koje je uvijek spremno objasniti i preporučiti koji proizvod odabrati — https://www.ekolife.hr/

Jan Mastrovic – www.mastrovic.photography

Share this post