Vau Vau lice
4. srpanj 2021
parking RSRTC Platak

Manifestacija baš za cijelu obitelj

Sva lica Platka u suradnji sa KRAS PGŽ (Koordinacijska radna skupina za zaštitu životinja PGŽ) od 2019. godine organiziraju Pseći kutak tijekom ljetnih manifestacija. S obzirom da su psi veliki ljubitelji slobodnog trčanja i šumskih prostranstava, odmah su se zaljubili u Platak. Njihovi vlasnici nekako su bezbrižni dok zajedno uživaju na ugodnoj ljetnoj temperaturi i dozvoljavaju im druženje sa novim i starim prijateljima. Upravo zato za 2021. pripremamo novu jednodnevnu manifestaciju za cijelu obitelj (čitajte: za vaše ljubimce)! Povedite vaše lajavce i odlično se zabavite.

Program

Prezentacija udruga i skloništa za nezbrinute životinje

Saznaj čime se sve bave skloništa i udruge za zaštitu životinja i kako i ti možeš pomoći. Ukoliko želiš psića, a još ga nemaš, ovo će biti prava prilika za pružiti dom nekome kome je potreban.

Prezentacija i sudjelovanje u agility treningu

Imate psa kojima ima puuuunoo više energije od vas i nikad mu nije dosta aktivnosti? Jeste li čuli ikad da psi mogu ići na trening? Agility je nešto u čemu će aktivni psi i njihovi vlasnici zajedno uživati i dobro se oznojiti.

Prezentacija canicross-a

Canicross je sve popularnija sportska disciplina u kojoj sudjeluju ljudi i njihovi psi. Pas je elastičnim povodcem privezan za pojas kojeg trkač ima oko struka. Bitno je da pas pritom ima odgovarajuću ormu ili oprsnicu kako mu ne bi ograničavala prirodno kretanje i disanje.

Pustolovna obiteljska utrka s psima

Ovo će bit spektakularno druženje za obitelj. Cilj je proći rutu u kojoj dijete pomaže ljubimcu pronaći hranu, a roditelji dešifriraju kartu 😀

Radionica za djecu i čitanje slikovnice Izgubljeni Flegi

Svi predškolci moći se izraditi svog origami ljubimca te čuti poučnu priču od psu Flegiju.

Edukacija dresera

Loren će vam dati korisne savjete o tome kako odgojiti vašeg ljubimca. Sigurno će vam pomoći mali trikovi i vježbe koje možete prakticirati svaki dan.

Kutak za zdravlje

Naš veterinar i nutricionist bit će na raspolaganju za sva vaša pitanja o zdravlju i ishrani pasa.

Foto kutak

Napravite uspomenu s vašim prijateljima i svim članovima obitelji.

Prezentacija trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce te proizvođača kvalitetne hrane za ljubimce