Zen team building
Platak
POŠALJI UPIT

Zen team building na Platku prilika je za fizičku i mentalnu relaksaciju na 1111m nadmorske visine koju ekipa Sva lica Platka može organizirati za vaše djelatnike, poslovne partnere ili društvo koje bi uživalo u ovakvom danu. U vrijeme ljetnih vrućina, najbolje je, opustiti se u prirodi, i užvati u hladu pod krošnjama stabala ili okupati se suncem na prekrasnim livadama.

Predloženi program se sastoji od tri radionice, panoramske vožnje žičarom uz šetnju, lounge zone te večere. Program prilagođavamo vašim željama i potrebama!

Joga Smijeha

Joga smijeha

Joga smijeha je jedinstvena rutina vježbanja koja kombinira bezuvjetni smijeh s vježbom disanja. Koje su dobrobiti joge smijeha? Poticanje cirkulacije, jačanje cirkulacije kože i mišića lica, emocionalne inteligencije i imunološkog sustava te poticanje lučenja hormona sreće. Ukoliko se već neko vrijeme niste dobro nasmijali, ovo je za vas.

Hatha Joga

Hatha joga

Hatha joga je tradicionalni, prvi oblik joge. Sustav vježbi koje djeluju holisticki na cijelo biće te ispravljaju i pročišćavaju tijelo iznutra i izvana. Hatha joga služi uravnoteženju fizičkog i suptilnog tijela te priprema tijelo za više energije.

Yin Joga

Yin joga

Yin joga ima smirujući i revitalizirajući efekt na um, tijelo i duh. U pozama se ostaje dulje (i do 5 minuta), dok se pažnja usmjerava na dah i svijest o energetskim strujanjima u tijelu, što omogućuje potpuno opuštanje svih energetskih blokada i napetosti u zglobovima i mišićima. Za razliku od dinamičnih stilova u kojima se jačaju i izdužuju mišići, ovdje se djeluje na vezivna tkiva čineći ih elastičnijima i vitalnijima.

Do In

Do in vježbe

Do in vježbe pokretanja energije su vježbe istezanja, lupkanja, protezanja tijela s ciljem pokretanja energije u meridijanima i poticanjem dobrog fizičkog i psihičkog osjećaja. Do In je umijeće orijentalne samomasaže i istezanja u svrhu usklađivanja fizičke i mentalne razine postojanja s okolinom. Idealan je za povećanje vitalnosti organizma i za postizanje unutarnjeg mira.

Gong Kupka

Zvučna gong kupka

Zvučna gong kupka je oblik meditacije u ležećem položaju. Zvuk gonga djeluje na staničnoj razini te djeluje tamo gdje je to potrebno. Zvuci gonga stvaraju rijeku zvukova koja vodi slušaoca u meditativno stanje, i brišu osjećaj za prostor, vrijeme i ego.Djelovanja kupke: smiruje živčani sustav i duboko opušta, potiče cirkulaciju, regulira krvni tlak, jača imunitet i potiče čišćenje tijela od toksina, potiče kreativnost, intuiciju i životnu radost.

Panoramska voznja

Panoramska vožnja žičarom

Šumska kupka vođena je metoda podrazumijeva “kupanje” u atmosferi šume, upijajući šumu i prirodu preko osjetila. Originalno iz Japana, prisutna još od 1980. te je integralni dio zdravstvene zaštite zbog jasnih dobrobiti koje pruža. Sadržaj i redoslijed provedenih aktivnosti i različitih vježbi nam u suradnji s prirodom, omogućava pronaći svoj prirodni ritam djelovanja, uvažavajući signale koje nam šalje naše tijelo.

Veliki dom Platak

Ručak/večera

Nakon opuštanja, vožnje žičarom i šetnje šumskim predjelima Platka vrijeme je za ukusnu hranu u ugodnoj atmosferi planinarskog doma. Kvalitetna i svježe pripremljena hrana zadovoljiti će svačiji ukus.

Lounge Zona

Odmor i okrjepa

Između radionica okrijepite se u lounge zoni uz home made sokove i čajeve te dopunite baterije sa domaćim voćem i orašastim plodovima. Udobno se smjestite u hemuk ili kauč od paleta i zatvorite oči.

PRIJEDLOG PROGRAMA

10.30h – Okupljanje / Piće dobrodošlice

11h – radionica po izboru

12h – radionica po izbor

13.30h – Lagani snack / Kava / Čaj

14 / 14.30h – radionica po izboru

16h – Panoramska vožnja žičarom

16.30h – Šetanja s vrha Radeševa

17 / 17.30h – Večera u Velikom domu