Zen lice
11. srpanj 2021
Platak
Mali dom Sušak

Zen lice Platka prilika je za fizičku i mentalnu relaksaciju na 1111m nadmorske visine. U vrijeme ljetnih vrućina, najbolje je, opustiti se u prirodi, i užvati u hladu pod krošnjama stabala ili okupati se suncem na prekrasnim livadama.

PRIJAVE SE OTVARAJU 11.6. – REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO NA VRIJEME JER JE BROJ MJESTA OGRANIČEN!

Joga Smijeha

Joga smijeha

Joga smijeha je jedinstvena rutina vježbanja koja kombinira bezuvjetni smijeh s vježbom disanja. Koje su dobrobiti joge smijeha? Poticanje cirkulacije, jačanje cirkulacije kože i mišića lica, emocionalne inteligencije i imunološkog sustava te poticanje lučenja hormona sreće. Ukoliko se već neko vrijeme niste dobro nasmijali, ovo je za vas.

VODITELJ: Daliborka Margetić

Hatha Joga

Hatha joga

Hatha joga je tradicionalni, prvi oblik joge. Sustav vježbi koje djeluju holisticki na cijelo biće te ispravljaju i pročišćavaju tijelo iznutra i izvana. Hatha joga služi uravnoteženju fizičkog i suptilnog tijela te priprema tijelo za više energije.

Filip

VODITELJ: Filip Mikuličić

Yin Joga

Yin joga

Yin joga ima smirujući i revitalizirajući efekt na um, tijelo i duh. U pozama se ostaje dulje (i do 5 minuta), dok se pažnja usmjerava na dah i svijest o energetskim strujanjima u tijelu, što omogućuje potpuno opuštanje svih energetskih blokada i napetosti u zglobovima i mišićima. Za razliku od dinamičnih stilova u kojima se jačaju i izdužuju mišići, ovdje se djeluje na vezivna tkiva čineći ih elastičnijima i vitalnijima.

VODITELJ: Eneja Zadravec

Do In

Do in vježbe

Do in vježbe pokretanja energije su vježbe istezanja, lupkanja, protezanja tijela s ciljem pokretanja energije u meridijanima i poticanjem dobrog fizičkog i psihičkog osjećaja. Do In je umijeće orijentalne samomasaže i istezanja u svrhu usklađivanja fizičke i mentalne razine postojanja s okolinom. Idealan je za povećanje vitalnosti organizma i za postizanje unutarnjeg mira.

Mihaela Hrgetić

VODITELJ: Mihaela Hrgetić

Gong Kupka

Zvučna gong kupka

Zvučna gong kupka je oblik meditacije u ležećem položaju. Zvuk gonga djeluje na staničnoj razini te djeluje tamo gdje je to potrebno. Zvuci gonga stvaraju rijeku zvukova koja vodi slušaoca u meditativno stanje, i brišu osjećaj za prostor, vrijeme i ego.Djelovanja kupke: smiruje živčani sustav i duboko opušta, potiče cirkulaciju, regulira krvni tlak, jača imunitet i potiče čišćenje tijela od toksina, potiče kreativnost, intuiciju i životnu radost.

VODITELJ: Daliborka Margetić

Shinrin Yoku

Šumska kupka

Šumska kupka vođena je metoda podrazumijeva “kupanje” u atmosferi šume, upijajući šumu i prirodu preko osjetila. Originalno iz Japana, prisutna još od 1980. te je integralni dio zdravstvene zaštite zbog jasnih dobrobiti koje pruža. Sadržaj i redoslijed provedenih aktivnosti i različitih vježbi nam u suradnji s prirodom, omogućava pronaći svoj prirodni ritam djelovanja, uvažavajući signale koje nam šalje naše tijelo.

VODITELJ: Tatjana Milaković

Predavanje

Život u skladu s prirodom

Željko će vas svojim predavanjem o spavanju, buđenju, o vodi i hranjenju, vježbanju, ljubavi pokušati vratiti prirodi i vama samima. Svojim predavanjem podijelit će s vama svoje raznovrsno i bogato životno iskustvo.
On je zaljubljenik u prirodu i vrtlar, čiji su hobiji kupanje u ledenoj vodi, branje ljekovitog i samoniklog jestivog bilja te čitanje duhovne psihologije. Učitelj je Hatha i Ashtanga i Vinyasa joge te vlasnik crnog pojasa i shidoshi ho učitelj ninjutsua Japanskog Bujinkan dojoa. Također je i terapeut i specijalista korekcije atlasa, kiroprakse i thai yoga terapije.

VODITELJ: Željko Đorđević - Shrivasa

Lounge Zona

Odmor i okrjepa

Između radionica okrijepite se u lounge zoni uz home made sokove i čajeve te dopunite baterije sa domaćim voćem i orašastim plodovima. Udobno se smjestite u hemuk ili kauč od paleta i zatvorite oči.

PANORAMSKA VOŽNJA ŽIČAROM

Predahnite i uživajte u panoramskoj vožnji žičarom. 

Ukoliko niste imali priliku uživati u najljepšem pogledu na Kvarner sa 1373 m, sjednite za žičaru i prepustite se.

REZERVIRAJ SUPER SMJEŠTAJ ZA VIKEND

Provedi plavo-zeleni vikend, savršen spoj mora i brda za odličnu cijenu!